SKOLE

Skoleprojekter
Når du vælger at implementere et skoleprojekt i samarbejde med Resursekonsulenten, får du et gennemafprøvet forløb, som med garanti løfter den enkelte elev og klassen. Vi begynder med at udføre e-profiler for hele klassen, både elever og lærere. På baggrund af disse arbejder jeg målrettet med eleverne for at styrke klassens sammenhold, hindre mobning og generelt forbedre betingelserne i klassen. Lærerne følger med på sidelinjen i begyndelsen og bliver så efterhånden inddraget i stadig større omfang.

Eleverne lærer noget om sig selv og hinanden, og får både noget at arbejde med på klassen og individuelle snakke, hvor vi kan tale om det, som kan være svært at snakke om i klassen. Netop det, at de lærer at samarbejde i skolen betyder meget, når de bliver ældre. I alle sammenhænge vil de stå stærkere ved at kende sig selv godt og vide, hvad der er deres individuelle styrker. Samtidig får lærerne et ekstra redskab til at arbejde med både individuel og gruppesparring med eleverne. Jeg anbefaler, at mine kunder kører forløbet i 4. til 9. klasse, men det kan selvfølgelig tilpasses de mindre klasser.

Individuelle forløb
I skoleregi kan der være flere forskellige årsager til, at du kan se et behov for at iværksætte nogle individuelle forløb. Det kan være nogle af eleverne, som trænger til en de kan betro sig til og som kan hjælpe dem gennem en svær tid. Det kan være nogle af medarbejderne, som gerne vil igennem et udviklingsforløb, eller noget helt tredje.

Her anbefaler Resursekonsulenten, at du investerer i Klippekortet. Med det i hånden ved du altid, hvor mange timer, du har brugt på hver enkelt person og har helt styr på den økonomiske investering, som ligger i at udvikle sine medarbejdere eller sine elever. Klippekortet følger arbejdspladsen og ikke den enkelte person. Så når en af deltagerne i et individuelt forløb føler, de har fået alt, hvad de har brug for, kan resten af klippene bruges på en anden.

Vil du gerne have en uformel snak om, hvad Resursekonsulenten kan gøre for jer? Kontakt mig på 22 98 72 24 eller her