PROFIL

helle_profil_big

Jeg har siden 2012 ejet coaching- og konsulentvirksomheden Resursekonsulenten, hvor jeg hjælper virksomheder, offentlige instanser og skoler i forandringsregi. Så når du vælger Resursekonsulenten møder du altid mig, og det mener jeg er med til at skabe både tryghed og værdi.

Hvis der skal sættes et ord på min tilgang, så vil det være ”Tryghedsguiden”. Jeg hjælper dig og din organisation med at forandre jer, og vi går altid det første stykke ad vejen sammen. Det hjælper jer med at se muligheder i stedet for begrænsninger og det hjælper jer til at finde viljen og se, at det kan lade sig gøre.

Min baggrund
Jeg er uddannet Ennagram Master Coach og NLP Coach Practitioner. I dag er jeg proces- og forandringskonsulent med fokus på den menneskelige udvikling. Tidligere har jeg været ansat som pædagog, så min baggrund er dybt forankret i det pædagogiske univers. Samtidig har jeg bevæget mig både i den offentlige og private sektor og har en bred forretningsforståelse. Det er din garanti for, at vi altid finder den rigtige løsning, der dækker dine behov.

Her på siden finder du de kerneområder, som jeg brænder for. Hvis du vil vide mere om mit arbejde i organisationer og det offentlige skal du klikke her, vil du vide mere om, hvad jeg tilbyder skoler, skal du klikke her, eller sidder du i en privat virksomhed, så klik her.

Stadig nysgerrig?
Så skal du endelig bare kontakte mig for en uforpligtende samtale, eller endnu bedre et møde, hvor vi får vendt den udfordring, du står med lige nu. Ring på 22 98 72 24 eller klik her