PRIVAT VIRKSOMHED

Lej en konsulent
Ja, jeg mener det faktisk. Hvorfor ikke bruge pengene rigtigt og kun, når det er nødvendigt? Når du vælger Resursekonsulenten som samarbejdspartner, får du en konsulent, der står klar, når du har brug for det. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de opgaver, som jeg løser for mine private erhvervskunder.

MUS
MUS er med til at sætte dagsordnen for meget af det, der sker i en virksomhed. Derfor skal de samtaler, du har med dine medarbejdere også føre til noget. En medarbejderudviklingssamtale (MUS) er ikke blot en årlig obligatorisk samtale, den skal understøtte virksomhedens overordnede strategi. Desværre kan det være svært at finde tid til for alvor at gå i dybden med MUSen. Derfor tilbyder jeg at afholde MUS i din virksomhed, ud fra en overordnet plan, som vi sammen udformer. Her er fokus på det, der fylder noget i din virksomhed og på, hvordan vi sammen får medarbejderne til at løbe i den rigtige retning, så virksomheden og de får succes.

Ansættelser
Står du overfor at skulle ansætte en ny medarbejder? Vil du egentlig gerne vide lidt mere om vedkommende, inden du tilbyder stillingen til en af to (eller flere) kandidater? Så kan du få Resursekonsulenten til at gennemføre en e-profil med de potentielle kandidater. På baggrund af besvarelserne og de efterfølgende interview kan du træffe den helt rigtige beslutning og vælge den rigtige medarbejder.

Forandringsprocesser
De foregår hele tiden. De er uundgåelige. Du står garanteret midt i en lige nu, men ved dine medarbejdere også det? Nogle gange flyder virksomheden med strømmen og nogle gange er man nødt til at stoppe op og foretage nogle større eller mindre forandringer. Her kommer mange faktorer i spil, både for dig og dine medarbejdere. Resursekonsulenten tilbyder en fleksibel løsning, som jeg kalder Klippekortet. Du får sparring og assistance i det omfang du har brug for det og betaler en fast pris for de timer, jeg er i din virksomhed.

Vil du høre mere om ovenstående, eller har du en anden udfordring, som du gerne vil have en snak om, så kontakt mig her eller ringe på 22 98 72 24.