ORGANISATION

Det offentlige og faglige organisationer

Samarbejdsrelationer
Det er noget af det mest vigtige i enhver organisation og virksomhed. Rigtig meget afhænger af, at medarbejdere, ledere og interessenter oplever gode samarbejdsrelationer. Har du styr på alle samarbejdsrelationerne i din organisation? Resursekonsulenten tilbyder kurser og foredrag om netop det emne, som gør jer klogere på tingenes tilstand og skubber på for, at I bliver endnu bedre.

Som en del af det ”offentlige Danmark” møder du og dine medarbejdere hver dag mange forskellige mennesker. De fleste af dem skal I kunne håndtere og samarbejde med på en eller anden vis. Nogle gange kan det være sundt at få kigget den evne efter i sømmene.

Psykisk arbejdsmiljø
Det psykiske arbejdsmiljø betyder rigtig meget for den enkelte medarbejder, for medarbejdernes relationer i forskellige sammenhænge og for relationen mellem leder og medarbejder. Der er mange ting, som kan påvirke det psykiske arbejdsmiljø, herunder udviklings- og forandringsprocesser. Derfor giver det god mening, at du har fokus på netop det område, også når du ellers synes, at alt går, som det bedst kan. Lad Resursekonsulenten komme ud og være dit eksterne perspektiv. Sammen kan vi forbedre det psykiske arbejdsmiljø, forbedre samarbejdet på tværs af mennesker og afdelinger og i sidste ende gøre jeres arbejdsplads endnu bedre.

Du vælger selv, om jeg skal komme ud til en uforpligtende snak, eller om du vil booke mig til at holde et fyraftensmøde, foredrag eller kursus for dig og dine medarbejdere. Jeg vil rigtig gerne høre mere om dine udfordringer, så kontakt mig på 22 98 72 24 eller skriv til mig her. Tag det første skridt på vejen.